Rok 2011

24.01.2011 19:57

Mafia víkend- Už podruhé sme málem zničili faru v Lidečku. Tentokrát tomu pomohli mafie které na faře celý víkend řádili =)

Bobovačka- první Delfínská bobovačka. Bylo nás tam sice málo, ale užili sme si to =)

IN! víkend-  Druhý ročník víkendu pro cérky od 6. do 9. třídy inspirovaný časopisem IN! sa zasej vydařil. Tentokrát s nama jeli aj cérky s Klobůk, ze Štítné, jedna z Poteče a jedna ze Střelné.  

    Nahrávání- 26.3. sme prožili ve Slavičíně krásný den v nahrávacím studiu a      myslim, že to pro nás byl fakt zážitek.. 

 

Turzovka- Znovu sme prožili krásný den na Turzovce.. sice sme parádně zmokli, ale aj tak sme si letošní Živčákfest pořádně užili =)

 

Hradní tóny- Tentokrát sme sa přihlásili na Hradní tóny opravdu narychlo.Ve středu sme teprve poslali přihlášku a aj tak máme krásné 2. místo =)

 

   Misijní putování III- Tento rok sme sa vydali na misie do Japonska a to do doby Samurajů. Aj přes   trvalý déšť sa prodlůžený víkend parádně podařil =)

 

 

Táborák- Školní rok sme zahájili parádním táborákem. Hrálo sa, zpívalo sa, jedlo sa, tančilo sa.. no prostě byla sranda =)

Adoraca- aj když nás bylo strašně málo, užili sme si krásnů adoracu a pak sme šli do čajovny =)

Misijní neděle: 16.10. sme po mši svaté ve Študlově prodávali naše výrobky.. Výtěžek poputuje na misie =)

 

IN! víkend: 3. ročník IN! sa opět vydařil.. Večer sme zahájili v Casinu, v noci sme hledali trpaslíky, ráno nás probudili teroristi, které sme moseli večer zneškodnit a šecko sme zakončili krásnů adoraců.. 

Soustředění: Po 3. nás pustili na Lidečkovsků faru a po třetí sme si to řádně užili.. Tentokrás věkový průměr klesl na 10 let!!

Vánoce sme letos oslavili v Klobůkách. Oslavu sme zahájili na kaplance hrama, zpíváním atd.. pak sme šli do kina a všecko sme zakončili krásnů modlitbů v kostele =)

Misijní Vánoční koncert- je to rok od roku lepší. Jak náš zpěv, jak zpěv Adorare, tak aj skvělá atmosféra =) děkujeme šeckym co přišli =)

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

s-delfini


Kalendář akcí- nejbližší akca

Setkání schol v Lidečku

26.09.2013 00:00
     V sobotu 26.9.  v Lidečku bude akce setkání schol a my tam samozřejmě nesmíme chybět...

—————